Nota:
Estem treballant dur per a tenir tot traduït aviat.

Orphanage Àfrica

Orphanage Àfrica té per objectiu construir orfenats autònoms desenvolupant les infrastuctures (aigua, electricitat, etc), l’agricultura local, millorant els serveis sanitaris i formant els equips directius per tal de consolidar un projecte estable i de llarga durada.

El nostre objectiu és aconseguir que els nens i nenes abandonats o orfes puguin tenir una infància el més normal possible i les mateixes oprtunitats a la vida que qualsevol altre infant, i aixé contribuir al desenvolupament del seu paés.

Quines són les nostres accions?

Com ens podeu ajudar?

Podeu enviar les vostres donacions a:

Orphanage Africa. C/ Pelai, 62, 1º.
08001 Barcelona. telèfon : 933 172 328. Fax: 933 022 086

Feu-vos socis! Omplint el formulari que que trobaràs a la nostre web.

Socis

La millor manera d’ajudar els orfenats és fer-se soci. Amb una donacié mensual (ménim 12 euros) podem desenvolupar les nostres accions a llarg plaç. Com a socis rebreu cada mes un informe on s’explica com progressa el treball sobre el terreny.

D’aquesta manera estareu sempre informats sobre els projectes que duem a terme sobre el terreny, les futures accions, el desté final dels vostres diners, etc. Els vostres diners serveixen per finançar projectes que es realitzen de manera directa i sense intermediaris.

Tansols cal que ens envieu el formulari que trobareu a la nostre pàgina web.

Programa de voluntariat

El nostre programa de voluntariat a Ghana està complert fins el mes d’abril. Si esteu interessats en participar cal que envieu la vostre carta de motivacié en anglès a orphanageafrica@yahoo.com indicant en el tétol “Volunteer”. És indispensable que parleu anglès per tal de poder-vos comunicar amb els nens i nenes i l’equip de Ghana.

Aquest programa és la primera font d´ingressos per finançar el projecte dels orfenats.

Donacions

També podeu fer una donacié directament al nostre compte:

Barclays Bank Barcelona
0065 0076 61 0001027246

De quina altre manera ens pots ajudar?

Senzillament ens pots ajudar donant a coneixer l’organitzacié i fent passar el nostre tréptic als teus amics per tal de multiplicar el nombre de socis.

També podeu enviar roba, llibres (en anglès) i joguines directament als nostres orfenats (despeses de transport al vostre càrrec), a l’adreça:

Orphanage Africa
Sakumono, Tema, Ghana